skip to Main Content
93 733 39 70 correu@magroc.com
4a Edició Del TERRASSA COOPERATIVA

4a edició del TERRASSA COOPERATIVA

MAGROC ha participat a la 4a edició del TERRASSA COOPERATIVA amb l’organització del taller per pares, mares i cuidadors: JUGUEM PER CRÉIXER alhora que ha iniciat una activitat d’intercooperació amb la cooperativa d’alumnes NIU DEL ROIG.

 

 

 

 

 

El 12 de novembre, MAGROC va participar de nou a la 4a edició del TERRASSA COOPERATIVA, aquest any amb l’organització del taller per pares, mares i cuidadors: JUGUEM PER CRÉIXER. L’objectiu d’aquest taller  d’acompanyament a la criança és oferir un espai a les famílies per a que puguin pensar, preguntar i compartir sobre diferents aspectes del joc, de la joguina i del jugar de la infància més petita.

Ens preguntem Per què juguem? Valorem El joc com una eina de gran valor relacional, educatiu i social. Mitjançant el joc la infància experimenta, es comunica, crea, representa, expressa emocions i es relaciona amb la família i resta d’infants. L’infant i el joc són inseparables. A mesura que es va creixent, el joc canvia i es modifica. Jugar és una experiència vital important per a familiars i fills/es que perdura al llarg de la vida.

 

Destaquem una nova experiència d’INTERCOOPERACIÓ que amb motiu del taller es va realitzar entre MAGROC i la cooperativa d’alumnes EL NIU DEL ROIG, de l’INS Montserrat Roig de Terrassa. Les alumnes del cicle d’Educació Infantil es van fer càrrec de les  tasques de canguratge durant el taller, per facilitar la participació de les famílies,  i a canvi els professionals del CDIAP Magroc realitzaran una sessió de formació específica dins el programa del cicle formatiu aquest curs.

 

 

 

Back To Top